Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada sahanda yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sahanda yumurta görmek kazancının azalacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bakır sahan görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, mallarının da hayırlı olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe yumurta yedirmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, böylece yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, koyu sohbetler edeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments