Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek kötü karakterli bir kadına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta almak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta çiğ görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, azalacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments