Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek hayırlı adımlar atacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yokluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada haşlanan yumurta görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, günahlara, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta yemek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yumurta haşlaması görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının son bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments