Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ve un görmek

Rüyada yumurta ve un görmek

Rüyada yumurta ve un görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta ve un gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Rüyada un ve yumurta görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada un yumurta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına alamet eder.

Rüyada yumurta ve un görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Rüyada un içinde altın görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada un kurabiyesi görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada un yemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments