Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kurabiyesi görmek

Rüyada un kurabiyesi görmek

Rüyada un kurabiyesi görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Rüyada unlu kurabiye yemek planların aksayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına yorulur.

Rüyada un kurabiyesi yemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ağır günler geçireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak hastalıkların haneden uzak olacağına, aşama göstermeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurabiye çalmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments