Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unuttuğun parayı bulmak

Rüyada unuttuğun parayı bulmak

Rüyada unuttuğun parayı bulmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada unutulan parayı bulmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yüküne ortak olacağına inanılır.

Rüyada unutulmuş para bulmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, markasını duyuracağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutulmuş para görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada unun içinde para görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolar para bulmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para bulmak sürekli bağırıp çağıracağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada madeni para bulmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments