Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek

Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek

Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yolunda gideceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, imkanlarının genişleyeceğine, durumun değişmesine tabir olunur.

Rüyada bir şeyi unuttuğunu gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış un görmek yaşam standartlarının artacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada una bulanmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada un ve ekmek görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada küflü un görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments