Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un yemek

Rüyada un yemek

Rüyada un yemek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada un yemek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada unlu kurabiye yemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada unutup oruç yemek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada orucu unutup yemek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada un kurabiyesi yemek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un çorbası yemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orucu unutarak yemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments