Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve yumurta görmek

Rüyada un ve yumurta görmek

Rüyada un ve yumurta görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kısmetli kapıların açılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalet eder.

Rüyada un ve yumurta gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Rüyada yumurta ve un görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada un yumurta görmek yanlış yollardan döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada un ve yumurta görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada un ambarı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine un vermek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada mısır un görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, yardımının olacağına inanılır.

Rüyada un helvası görmek günden güne sorunlarının artacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments