Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un içinde altın görmek

Rüyada un içinde altın görmek

Rüyada un içinde altın görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, para sıkıntısı çekeceğine, işlerin ters gideceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada un içinde altın gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Rüyada un içinde altın görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada unun içinde altın görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada unun içinde para görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Rüyada un içinde fare görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unun içinde böcek görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada unun içinde kurt görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Rüyada un içinde böcek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments