Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurta toplamak

Rüyada tavuk yumurta toplamak

Rüyada tavuk yumurta toplamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, önemli kişi haline geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak zorluklarla boğuşulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurta toplamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası almak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments