Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yumurta görmek

Rüyada bir sürü yumurta görmek

Rüyada bir sürü yumurta görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yumurta gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü ayva görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada evde bir sürü kedi görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına yorulur.

Rüyada bir sürü elbise görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kurt sürüsü öldürmek kazancından başkalarına da vereceğine, bir fitne çıkarmaya, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments