Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta tavuk görmek

Rüyada yumurta tavuk görmek

Rüyada yumurta tavuk görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta tavuk gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek onu cesaretlendireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası almak yaşam şartlarının düzeleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek malının artmasını sağlayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Rüyada yumurta tavuk görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına inanılır.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kariyerinin yükseleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments