Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta sarısı içmek

Rüyada yumurta sarısı içmek

Rüyada yumurta sarısı içmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, tövbe etmeden vefata, maddi açıdan zarar edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı içmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yumurta sarısı içmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada yumurta sarısını içmek sorunlarının birken beş olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük yumurta içmek acı veren durumların vuku bulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta içmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta sarı görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments