Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yumurta içmek

Rüyada çürük yumurta içmek

Rüyada çürük yumurta içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada çürük yumurta içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada çürük yumurta içmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, büyüleyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük yumurta pişirmek daha fazla para kazanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük yumurta toplamak zahmete düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada çürük yumurta kırmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, başarı kazanılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada yumurta sarısı içmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada yumurta sarısını içmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, onu dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek zorlukların aşılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada yumurta içmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments