Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta sarısını içmek

Rüyada yumurta sarısını içmek

Rüyada yumurta sarısını içmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yolculuğa çıkmaya tabir olunur.

Rüyada yumurta sarısını içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Rüyada yumurta sarısı içmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısını içmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta içmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük yumurta içmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada çift sarılı yumurta pişirmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments