Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta sarı görmek

Rüyada yumurta sarı görmek

Rüyada yumurta sarı görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yumurta sarı gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada çift sarılı yumurta almak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalettir.

Rüyada çift yumurta sarısı görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı içmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada çok sarılı yumurta görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments