Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta içmek

Rüyada yumurta içmek

Rüyada yumurta içmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, aldığı borçların katbekat artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yumurta sarısı içmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine inanılır.

Rüyada yumurta içmek kazancın günden güne düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, geçecek güzel bir ömre alamet eder.

Rüyada çürük yumurta içmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada yumurta sarısını içmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta ve patates görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık yumurta görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağa yumurta kırmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments