Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık haşlamak

Rüyada salatalık haşlamak

Rüyada salatalık haşlamak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bolluk ve bereketin artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada salatalık haşlamak gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada salatalık haşlamak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Rüyada fasulye haşlamak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday haşlamak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulgur haşlamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada et haşlamak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iyi geçiminin biteceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada patates haşladığını görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze haşlamak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamur haşlamak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments