Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı haşlamak

Rüyada mantı haşlamak

Rüyada mantı haşlamak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı haşlamak gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada mantı haşlamak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık haşlamak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada patates haşladığını görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Rüyada mısır haşlamak geçim derdi yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulur.

Rüyada lahana haşlamak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze haşlamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına inanılır.

Rüyada hamur haşlamak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada mercimek haşlamak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments