Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta çatladığını görmek

Rüyada yumurta çatladığını görmek

Rüyada yumurta çatladığını görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, başarılarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta çatladığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta çatladığını görmek çok önemli noktalara geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işarettir.

Rüyada yüzünün çatladığını görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada kulağının çatladığını görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulur.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments