Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, rahat bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, mülkiyetinin de artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işarettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada kulağının çatladığını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada alyansın çatladığını görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada yumurta çatladığını görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments