Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın çatladığını görmek

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iyi hissedileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yumurtanın çatladığını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada yumurta çatladığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dişi çatlamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının çatladığını görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bardağın çatladığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatladığını görmek ruh sağlığının bozulacağına, imkanlarının artacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada duvarların çatladığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, elindeki imkanların artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments