Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün çatladığını görmek

Rüyada yüzünün çatladığını görmek

Rüyada yüzünün çatladığını görmek sıhhat ve moral bulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün çatladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada yüzünün çatladığını görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek ona kol kanat gereceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının çatladığını görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet eder.

Rüyada evin çatladığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada karpuzun çatladığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments