Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe çıkıp inmek

Rüyada yükseğe çıkıp inmek

Rüyada yükseğe çıkıp inmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalettir.

Rüyada yokuş çıkıp inmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada dağa çıkıp inmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Rüyada merdivene çıkıp inmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, pek az kazanç getireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments