Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklere çıkıp inmek

Rüyada yükseklere çıkıp inmek

Rüyada yükseklere çıkıp inmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek kurtuluşa ereceğine, çok büyük borçlar alacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp inmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, rütbenin yükseleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments