Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten kurtulmak

Rüyada yüksekten kurtulmak

Rüyada yüksekten kurtulmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada yüksekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, borçlanılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten kurtulmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, küskünlüklerin oluşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments