Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden korkmamak

Rüyada depremden korkmamak

Rüyada depremden korkmamak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, makama ve rızka sahip olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işsiz kalmaya, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremden korkmamak gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada depremden korkmamak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada korktuğunu hissetmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada attan korktuğunu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkan birini görmek rahatının yerine geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek müjdeli bir haber alacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak şehadet getirmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koreli görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments