Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor ateş tutmak

Rüyada kor ateş tutmak

Rüyada kor ateş tutmak maddi açıdan dibe vurulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, üzüntülerin gideceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada kor ateş tutmak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Rüyada kor ateş tutmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kor ateşe basmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada korlu ateş görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalettir.

Rüyada kor halde ateş görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kor olmuş ateş görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kor ateşi söndürmek şöhretli biri olunacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobada kor ateş görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments