Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmemek

Rüyada yüksekten düşmemek

Rüyada yüksekten düşmemek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, dileklerinin kabul olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments