Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yaşama dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek borçların kapanacağına, pek çok olumlu gelişmelere, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments