Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada son anda trene binmek

Rüyada son anda trene binmek

Rüyada son anda trene binmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada son anda trene binmek gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada son anda trene binmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağa son anda binmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada son anda otobüse binmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada otobüse son anda binmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçağa son anda yetişmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınava son anda yetişmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments