Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümden son anda kurtulmak

Rüyada ölümden son anda kurtulmak

Rüyada ölümden son anda kurtulmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bekarsa evleneceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, önemli yerlere geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına alamet eder.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kazançlı kapıların açılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak emeklerinin boşa gideceğine, kişinin kazancının artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada uçağa son anda yetişmek kötü ve zor günler geçireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments