Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak ailesini utandırmayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kötü halin son bulacağına, işinde terfi edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak uzun yıllar yaşayacağına, maddi zararının giderileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek örnek insan olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments