Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten havuza düşmek

Rüyada yüksekten havuza düşmek

Rüyada yüksekten havuza düşmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, keyifli günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza düşmek gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek acıların ve gözyaşının dineceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza düşmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kısa sürede başarısının artacağına inanılır.

Rüyada havuzun içine düşmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kısmetlerin artacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada havuz düşmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada su dolu havuza düşmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Rüyada balık dolu havuza düşmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geleceğin güzel olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada havuza düşmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş havuza düşmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments