Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte düşmek

Rüyada yüksekte düşmek

Rüyada yüksekte düşmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, başarılarını ispat edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada yüksekte düşmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hasret giderileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun yüksekten düşmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde düşmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten betona düşmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binalardan düşmek onlara galip geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments