Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşerken görmek

Rüyada yüksekten düşerken görmek

Rüyada yüksekten düşerken görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işarettir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek içinin rahat edeceğine, endişelerini silip atacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments