Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, büyük işlere girileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, şansa delalet eder.

Rüyada yüksekten düşüp ölen birini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, kötü günlerin geride kalacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments