Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, herkesin şaşırtılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek şansın kapanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, güzel günlerin geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments