Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşeni görmek

Rüyada yüksekten düşeni görmek

Rüyada yüksekten düşeni görmek saygınlık göreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşeni gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşeni görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments