Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunlar altında ezileceğine, üstünlük elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşen insanlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşüp ölen birini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hem itibar edineceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments