Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşüp ölmemek

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek insan içine çıkmak istemeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada yüksekten düşmemek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşen görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşen adam görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp ölen birini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments