Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, evliliğinde mutlu olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak yüksek moralli olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, kafasını toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments