Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye bakıp ağlamak

Rüyada kabeye bakıp ağlamak

Rüyada kabeye bakıp ağlamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayırlı ve güzel olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, iyi kısmetleri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada falına bakıldığını görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak cesaretini yeninden toplayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments