Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bakıp gülmek

Rüyada birine bakıp gülmek

Rüyada birine bakıp gülmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada birine bakıp gülmek gördüyseniz:

  • O zaman, daha fazla beklemeden harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada birine bakıp gülmek her daim bereketli işler yapacağına, yaşananları unutturacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak işlerinin yolunda gideceğine, geçiminin zorlaşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak kısmet alacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fala bakıldığını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kahve falı bakıldığını görmek dara düşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments