Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksekten atlamak

Rüyada kendini yüksekten atlamak

Rüyada kendini yüksekten atlamak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada kendini yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yere atlamak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek atlamak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten havuza atlamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten denize atlamak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments