Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağıya inmek

Rüyada yüksekten aşağıya inmek

Rüyada yüksekten aşağıya inmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulur.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten aşağı inmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, şartlarının da zenginleşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek moralinin yerine geleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven aşağı inmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, borç batağına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments