Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe çıkıp düşmek

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak dinine bağlı kalacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments