Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten betona düşmek

Rüyada yüksekten betona düşmek

Rüyada yüksekten betona düşmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten betona düşmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada yüksekten betona düşmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hak yiyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada betona düşmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada beton karmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada beton basamak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton delmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada betona batmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye beton atmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments