Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek atlamak

Rüyada yüksek atlamak

Rüyada yüksek atlamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Rüyada yüksek atlamak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çok yüksekten atlamak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten havuza atlamak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere atlamak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments